Save the date: de Dag van de Literatuur (voor havo/vwo) op 18 maart 2021

De zeventiende editie van het tweejaarlijkse literatuurfestival de Dag van de Literatuur vindt plaats op donderdag 18 maart 2021. Zo’n vijfduizend havo/vwo-leerlingen uit de bovenbouw (16 t/m 19 jaar) komen in de Doelen te Rotterdam samen om van een dag vol literatuur te genieten. Schrijvers als Griet op de Beeck, Adriaan van Dis, Ronald Giphart, Özcan Akyol en Mano Bouzamour staan – naast vele andere auteurs – op het programma. De auteurs gaan tijdens de Dag van de Literatuur in gesprek gaan met leerlingen, treden op in talkshows, geven interviews, dragen voor en signeren hun boeken. Naast heel veel literatuur is er ook aandacht voor andere kunstdisciplines, zoals film, cabaret, muziek en dans.

Reserveer alvast een globaal aantal kaarten door een e-mail te sturen en geef in september het definitieve aantal leerlingen door.

Deel deze pagina:

Nieuws