Bestel kaarten voor de Dag van de Literatuur 2021

De tweejaarlijkse Dag van de Literatuur  gaat door! Op donderdag 18 maart 2021 in de Doelen in Rotterdam én online gaan duizenden havo/vwo leerlingen weer in gesprek gaan met schrijvers als Adriaan van Dis, Griet op de Beeck en Mano Bouzamour. Dat is zeker.

Het is belangrijk om deze traditie – sinds 1988 – onverminderd en ononderbroken voort te zetten. Elke twee jaar ontmoeten duizenden scholieren uit de bovenbouw van havo en vwo (15 tot 19 jaar)  vanuit heel Nederland met hun docenten een groot aantal schrijvers. Deze presenteren zich via voorleessessies, interviews en talkshows.

Indien het evenement onverhoopt niet op locatie kan plaats kan vanwege COVID-19 maatregelen, worden al gekochte locatietickets omgezet naar deelname online en het prijsverschil direct gerestitueerd.

Bestel nu al kaarten in onze webshop, of neem contact op met Yvonne van Valen voor meer informatie.

Deel deze pagina:

Nieuws