Praktische informatie

De Dag van de Literatuur vindt plaats op donderdag 28 maart 2019 in de Doelen te Rotterdam. Alle docenten hebben het persoonlijke programmaschema van hun leerlingen ontvangen via de e-mail. Bij de ontvangstbalie (entree Grote Zaal, Schouwburgplein 50) kan de docent de strippenkaarten voor de leerlingen en passe-partout polsbandjes voor de docenten ophalen.

Het programma

De Dag van de Literatuur gaat om 10.00 uur van start, de deuren zijn vanaf 09.00 uur open. Het festival eindigt om 16.00 uur.

Afhankelijk van de reistijd naar het evenement deelt de organisatie uw leerlingen in van 10.00 – 15.00 uur, of van 11.00 uur – 16.00 uur. U heeft hier per mail bericht over ontvangen.

Elke leerling ontvangt een strippenkaart met daarop zijn of haar persoonlijke programma. Elke strippenkaart is zo samengesteld dat leerlingen minstens vier programmaonderdelen kunnen volgen en zo veel mogelijk verschillende auteurs en soorten programma’s zien op één dag.

Op de dag zelf kunnen leerlingen bij de informatiebalie ook (delen van) hun strippenkaart omruilen voor andere.

Let op: er lopen verschillende fotografen rond in de Doelen. Als uw leerlingen écht niet op de foto willen, kunnen zij bij de informatiebalie een sticker afhalen. Deze dient goed zichtbaar op de linkerschouder te worden geplakt.

Bereikbaarheid

Adres De Doelen entree Grote Zaal
Schouwburgplein 50
3012 CC Rotterdam

Met het openbaar vervoer naar de Doelen
De Doelen is op loopafstand van het Centraal Station van Rotterdam. Trein, bus, tram en metro stoppen op korte loopafstand. Voor een gedetailleerde reisbeschrijving van uw voordeur naar de ingang van de Doelen bezoekt u 9292.

Met de bus naar de Doelen
Wilt u met een bus komen en heeft u deze al gereserveerd? Geef ons dan zo snel mogelijk door met welke maatschappij u reist via info@dagvandeliteratuur.nl. Wij nemen contact met hen op om uw aankomst- en vertrektijd af te stemmen. Zo zorgen we ervoor dat we geen verkeersopstoppingen in het centrum van Rotterdam veroorzaken.

 

Parkeergarage de Doelen

De Dag van de Literatuur is een project van

en wordt mede mogelijk gemaakt door