Bestel nu kaarten voor de Dag van de Literatuur 2023

De Dag van de Literatuur gaat in 2023 weer live plaatsvinden! Op 23 maart komen vijfduizend havo/vwo-leerlingen uit de bovenbouw samen in de Doelen in Rotterdam voor dit unieke literatuurfestival. Onder andere Abdelkader Benali, Adriaan van Dis, Arthur Japin, Ronald Giphart, Tommy Wieringa, Manon Uphoff, Annejet van der Zijl, Carmien Michels, Maartje Wortel, Sholeh Rezazadeh, Lale Gül, Niña Weijers, Esther Gerritsen, Jaap Robben en Hanna Bervoets hebben hun komst bevestigd en zullen met de leerlingen in gesprek gaan. Ook dragen de auteurs voor uit eigen werk. Klik hier voor een overzicht van het programma tot nu toe.

Het tweejaarlijkse literaire festival voor havo/vwo bovenbouw is steevast uitverkocht. Bestel nog voor de kerstvakantie uw tickets, dit kan ook met de Cultuurkaart!

Kaarten reserveren kan via onze webshop, of neem contact op met Maaike Schets voor meer informatie.

Deel deze pagina:

Nieuws