Cesar Majorana

Cesar is presentator en schrijver. Hij is iedere week te zien als presentator van jongerenprogramma “Club Hub” (BNNVARA) en presenteert bij de VPRO filmprogramma’s zoals “Onze man in Cannes”, waar hij verslag doet van het prestigieuze filmfestival in Cannes. Of dichter bij huis, de “Dutch Design Week” en “Het Nederlands Filmfestival (Cineville)”, waar hij met (jonge) makers in gesprek gaat over hun werk. Ook regisseerde hij de documentaire “Stacey” over beatmaker Esko.

In 2018 en 2019 maakte hij in kader van “de boekenweek voor jongeren” de vijfdelige serie LIT. Waarbij Cesar als boekencoinnoisseur in gesprek ging met jonge, succesvolle schrijvers.

In 2019 interviewde Cesar al de grote literaire namen op de rode loper van het boekenbal, ging hij samen met VPRO Cinema opnieuw naar het filmfestival in Cannes, is hij “druktemaker” (columnist) bij NPO Radio 1, was hij te gast in De Slimste Mens en presenteerde hij het informatieve programma Know Shit (3FM Tussenuur).

Ook op sociale media is hij erg actief en won met het Instagram-account Waarom Vloggers Janken (23K volgers) de “Beste Social Media Award” voor Beste Instagrammer.

Deel deze pagina: