Randprogrammering

Van signeersessies, tot een stripmarkt en handlettering. In elk hoekje van de Doelen is wel iets te doen. Bekijk hieronder de activiteiten die in de festivalgangen plaatsvinden.

Ender Ozcati
-
Randprogramma
locatie ntb

Why I Love This Book

Vertel tijdens de Dag van de Literatuur ‘why I love this book’, hoe dat ene boek je raakte, ontroerde, inspireerde of je iets leerde. En omdat we graag willen weten wie je bent, doe je dat op video. Maar niet te lang, anders raken we verveeld. Daarom duren de video’s ongeveer één minuut.

Why I Love This Book

Workshop handlettering

Combineer je liefde voor lezen met je hart voor letters en maak creatieve meesterwerkjes van je favoriete (boeken-)quotes bij De Stadsfabriek! Tijdens een speed-workshopje Handlettering leer je wat basisprincipes en ga je met je eigen creatie naar huis.

Workshop handlettering
Marco De Swart

De Write Now! Schrijfarts

Schrijfkramp? Last van structuurproblemen? En ben je van plan om mee te doen met schrijfwedstrijd Write Now!, dé wedstrijd voor jong schrijftalent? Tijdens de Dag van de Literatuur staat Schrijfarts Jowi Schmitz klaar om te helpen met alle schrijfkwalen. Jowi schrijft zelf journalistieke artikelen, kinderboeken en heeft twee romantitels op haar naam staan. Ze is als Schrijfarts verbonden aan de Schrijversacademie. Mail je tekst naar info@writenow.nu als je wilt dat Jowi deze alvast onder de loep neemt en ga op 28 maart voor advies langs voor een consult bij de Write Now!-stand.

De Write Now! Schrijfarts

Dag van de Literatuur photobooth

Vereeuwig je bezoek aan de Dag van de Literatuur in onze photobooth, inclusief literaire attributen!

Dag van de Literatuur photobooth
Chiquita customized photobooth

Deel deze pagina: